17/03/2017

Bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Fleterna in Vleteren uitverkocht

Met de ondertekening van de laatste 2 akten voor het bedrijfsverzamelgebouw op het bedrijventerrein Fleterna in Vleteren is zijn alle 10 de modules in het bedrijfsverzamelgebouw uitverkocht.
Bedrijfsverzamelgebouwen zijn uiterst geschikt voor kleine bedrijven die nood hebben aan een ruimte van circa 150-300 m². De percelen die momenteel op de markt beschikbaar zijn, zijn vaak te groot of niet aangepast aan de noden van kleine of startende bedrijven.

De voorlaatste akte werd ondertekend door Pieter Waeyaert. Het bedrijf is actief in algemene elektriciteitswerken, plaatsing en installatie van elektrische installaties en onderhoud van elektrogerelateerde materialen.
De allerlaatste module werd verkocht aan Le Baroque, die pralines, roomijs, ijstaarten, advocaat en aanverwante producten produceert, zowel voor groot- als kleinhandel.

Op de foto ziet u van links naar rechts, burgemeester Stephan Mourisse van Vleteren, de kopers Pieter Waeyaert en Nele Vanderhaeghe, de kopers Sybille Verthe en Filip Ameloot en Geert Sanders, algemeen directeur WVI.
WVI wenst beide bedrijven hierbij alvast veel succes!