23/08/2017

Infrastructuurwerken bedrijventerrein Moerkerkebrug van start

WVI realiseert in samenwerking met de Stad Damme het lokaal bedrijventerrein Moerkerkebrug in Moerkerke. Deze week werden de infrastructuurwerken voor de aanleg van de riolering en de wegenis op het bedrijventerrein aangevat door aannemer De Witte uit Maldegem. Deze werken zullen wellicht tot na de herfstvakantie 2017 duren. Vervolgens zullen de nutsleidingen worden aangelegd. WVI staat in voor de inrichting, de verkoop en het beheer van dit bedrijventerrein.

Met de start van de werken wordt ca. 1,9 ha verkoopbare grond bouwrijp gemaakt voor nieuwe kleinschalige lokale bedrijven. De grootte van de kavels zal worden vastgelegd op maat van de bedrijven. Als alles volgens schema verloopt zullen de percelen begin 2018 bouwrijp zijn, zodat ondernemers kunnen starten met hun bouwwerken.

De verkoopprocedure zal worden opgestart na de zomer. Samen met de Stad Damme, organiseert WVI op 12 september 2017 in het Administratief Centrum om 20u00 een algemeen infomoment voor alle geïnteresseerde kandidaat-kopers.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen contact opnemen met WVI via telefoon 050 36 71 71 of e-mail ondernemen [at] wvi.be (subject: Moerkerkebrug) (ondernemen[at]wvi[dot]be).