16/02/2015

21-jarige ondernemer investeert op bedrijventerrein De Briekhoek in Moorslede

Op donderdag 12 februari vond er een heugelijk moment plaats in de kantoren van WVI. Met de ondertekening van de akte werd de pas 21-jarige Maarten Vermeulen eigenaar van een perceel grond op bedrijventerrein De Briekhoek in Moorslede. De ondernemer, die zelf afkomstig is uit Moorslede, zal op het perceel een bedrijfsgebouw oprichten voor timmer- en schrijnwerk. De aanvraag tot stedenbouwkundige vergunning werd reeds ingediend. Het is de bedoeling dat het bedrijfsgebouw in de loop van dit jaar al in gebruik genomen wordt. WVI wenst Maarten hierbij alvast veel succes! 

De aankoop door Maarten Vermeulen is een mooi resultaat van het beleid dat de gemeente Moorslede en WVI voor ogen hadden met de ontwikkeling van bedrijventerrein De Briekhoek. Het streven was om een betaalbaar aanbod te creëren dat lokale bedrijven en starters de kans biedt om zich verder te ontwikkelen binnen de eigen gemeente.
Van de beschikbare 5 hectare is ondertussen al circa 80 procent verkocht, hoofdzakelijk aan bedrijven uit de gemeente.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen steeds contact opnemen met het infoloket via infoloket [at] wvi.be (infoloket[at]wvi[dot]be) - T 050 36 71 71 www.wvi.be

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!