22/09/2015

Archeologisch onderzoek op toekomstig bedrijvenpark Beveren-Onledebeek

Voorafgaand aan de realisatie van bedrijvenpark Beveren-Onledebeek wordt er op de gronden van WVI een archeologisch onderzoek uitgevoerd. Dit onderzoek gaat eind september van start en zal een tweetal weken in beslag nemen.

Het toekomstige bedrijvenpark, dat een oppervlakte beslaat van circa 17 ha, is gelegen tussen de Wagenbrugstraat, de Onledegoedstraat, de ringweg R32 en de woningen in de Onledemolenstraat. Voor de ontwikkeling van het terrein werkt WVI samen met Global Development Solutions uit Oostkamp, dat eveneens gronden in eigendom heeft in het gebied.

Tijdens het archeologisch onderzoek wordt er aan de hand van parallelle sleuven nagegaan of er zich archeologische sporen bevinden op de bewuste gronden. Indien dergelijke sporen aanwezig zouden zijn, dan dient er mogelijk een vervolgonderzoek uitgevoerd te worden.
De vorderingen en resultaten van het archeologisch onderzoek kunnen gevolgd worden op de website van de Intergemeentelijke Onroerend Erfgoeddienst Radar: www.bieradar.be

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in de verwerving van een stuk grond kunnen reeds contact opnemen met WVI via infoloket [at] wvi.be (infoloket[at]wvi[dot]be) of op 050 36 71 71.

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!