26/09/2014

Bedrijfskavels te koop in Aartrijke (Zedelgem)

De bedrijfskavels voor het toekomstige bedrijventerrein Zangersbos in Aartrijke zijn in verkoop. Het lokaal bedrijventerrein met percelen die max. 5000 m² zijn, is uitermate geschikt voor KMO-bedrijven zoals een aannemer, schrijnwerker, loodgieter, enz. 

De werken zijn volop aan de gang: de rotonde is reeds klaar en de aanleg van de nutsleidingen is opgestart. De laatste fase van de wegenis wordt in oktober afgerond.

Dit bedrijventerrein is CO2-neutraal, de bedrijven moeten groene stroom verbruiken door ofwel zelf groene stroom op te wekken (zonnepanelen) ofwel een contract af te sluiten met een groenestroomleverancier. 

De percelen zullen bouwrijp zijn tegen december 2014, januari 2015 (afhankelijk van de weersomstandigheden). De verkoopprijs situeert zich tussen de € 100/m² en € 105/m². 

We zullen tevens een bedrijfsverzamelgebouw realiseren, een ideale locatie voor kleine lokale bedrijven die weinig ruimte vragen. Het bedrijfsverzamelgebouw op het bedrijventerrein Zangersbos zal een 8-tal modules (van 150m² tot 300m² groot) tellen. De aankoopprijs voor de kleinste module van 150m² met 2 parkeerplaatsen en oprit kost € 120.000 (excl. btw).

 

Bedrijven geïnteresseerd in een kavel of module kunnen vrijblijvend contact opnemen met ons infoloket via  infoloket [at] wvi.be (infoloket[at]wvi[dot]be) of T 050 36 71 71.

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!