09/10/2012

Bedrijfsverzamelgebouw Lindeke in Ledegem officieel geopend

Het bedrijfsverzamelgebouw Lindeke in Ledegem is volledig afgewerkt en het merendeel van de modules is reeds verkocht. Het gebouw werd op 7 oktober 2012  officieel geopend.

Een bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit verschillende modules die een bedrijf kan kopen. Concreet voor Lindeke is het bestaande gebouw in 3 modules gesplitst: 2 modules van circa 230 m² en 1 grotere module van circa 470 m². Achteraan zijn nog 2 modules bijgebouwd van circa 230 m². Bij elke module is een duplex bijgebouwd van circa 30 m², waar bijvoorbeeld een kantoor of stapelruimte kan worden ingericht. De modules worden casco verkocht. Hierdoor is een verdere afwerking of invulling mogelijk volgens de wensen van de koper.
Wvi heeft het concept van bedrijfsverzamelgebouwen ontwikkeld, omdat we hebben vastgesteld dat er een sterke groei is aan kleinschalige lokale bedrijven met een eerder beperkte ruimtevraag.

Volgens de stedenbouwkundige bestemming kunnen lokale ambachtelijke bedrijven en kleine en middelgrote ondernemingen zich in Lindeke vestigen. Kleinhandel is daarentegen niet toegelaten. Van de 5 modules zijn er reeds 4 in verkoop, de eigenaars zijn een bedrijf dat dak- en zinkwerken uitvoert, een firma die koeken verkoopt op markten en ruimte nodig heeft voor stockage en verpakkingsmateriaal, een bedrijf dat actief is in algemene elektriciteitswerken, netbekabeling, zonnepanelen en tot slot nog een elektricien.

Er is dus nog 1 module te koop, de verkoopprijs is  389 490 euro voor 494 m² bebouwde oppervlakte en 200 m² achterliggende grond.

Kandidaturen kunnen nog steeds ingediend worden bij wvi, Baron Ruzettelaan 35, 8310 Brugge; infoloket [at] wvi.be (infoloket[at]wvi[dot]be)  of via de gemeente Ledegem.

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!