18/01/2013

Bouw vierde bedrijfsverzamelgebouw in de Riethoek in Blankenberge weldra van start

De bouw van het vierde bedrijfsverzamelgebouw in de Riethoek in Blankenberge start in februari 2013, de werken zullen tegen het zomerverlof voltooid zijn.

In het nieuwe gebouw worden 5 modules voorzien: 1 grote module van ca 280  m² en 4 kleinere modules van ca 140 m².  De modules worden casco verkocht. Hierdoor is een verdere afwerking of invulling mogelijk volgens de wensen van de koper. Het is niet toegelaten om er te wonen. Het is de ideale vestigingslocatie voor kleine lokale bedrijven, kleinhandel gericht naar particulieren daarentegen is niet toegelaten.

De eerste drie bedrijfsverzamelgebouwen in de Riethoek zijn volledig uitverkocht. De activiteiten van deze bedrijven variëren van opslag, groothandel, decoratie en schildersbedrijf, plafonneerwerken, installateur, poederlakken. De mogelijkheden zijn divers.

Een bedrijfsverzamelgebouw is een gebouw dat uit verschillende modules bestaat die een bedrijf kan kopen. Wvi heeft dit concept ontwikkeld, omdat we vastgesteld hebben dat er een sterke groei is aan kleinschalige lokale bedrijven met een eerder beperkte ruimtevraag.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich richten tot het infoloket van wvi via infoloket [at] wvi.be (infoloket[at]wvi[dot]be) - T 050 36 71 71 of de stad Blankenberge of Centrobiz contacteren.

Tags

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!