04/12/2012

Bouwgrond te koop in verkaveling Bourgondiëstraat in Ieper (Elverdinge)

De verkoop van bouwkavels in de verkaveling Bourgondiëstraat, gelegen langs de Veurnseweg in Ieper (Elverdinge) is van start gegaan.

Op alle kavels kunnen de kopers bouwen met een aannemer naar keuze. De oppervlakte van de nog beschikbare kavels voor gekoppelde bebouwing varieert tussen 450m² en 503m² en de gemiddelde verkoopprijs voor deze kavels bedraagt 165,- eur/m². De oppervlakte van de nog beschikbare kavels voor alleenstaande bebouwing varieert tussen 438m² en 662m² en de gemiddelde verkoopprijs voor deze kavels bedraagt 190,- eur/m².

Kandidaat-kopers die geïnteresseerd zijn in de aankoop van een perceel bouwgrond in deze verkaveling kunnen in eerste instantie telefonisch een optie nemen op een kavel - zonder verplichting tot aankoop - voor een duur van maximum 8 dagen, gevolgd door een schriftelijke overeenkomst wanneer de keuze definitief is.

Voor meer informatie over deze verkaveling en de verkoopsvoorwaarden kan je terecht bij de dienst verkoop van wvi, Baron Ruzettelaan 35, 8310 Brugge (tel. 050-36 71 56 / e-mail: e.vanengelandt [at] wvi.be (e[dot]vanengelandt[at]wvi[dot]be)). Het plan van de verkaveling en de gegevens over de beschikbare kavels vind je hier terug.

Tags

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!