24/09/2012

Bouwgrond voor wonen met handelsfunctie te koop in verkaveling Degrendel in Brugge (Koolkerke)

Er zijn bouwkavels voor wonen met handelsfunctie te koop in de verkaveling Degrendel fase 2, gelegen op de hoek van de Brugse Steenweg en de Marguerite Yourcenarstraat in Koolkerke.

Er zijn nog 2 kavels beschikbaar met een oppervlakte van respectievelijk 888 m² en 1.076 m² waarop de kopers kunnen bouwen met een aannemer naar keuze. De verkoopprijs van deze kavels bedraagt 220,- Eur/m².

Kandidaat-kopers die geïnteresseerd zijn in de aankoop van een perceel bouwgrond in deze verkaveling kunnen in eerste instantie telefonisch een optie nemen op een kavel - zonder verplichting tot aankoop - voor een duur van maximum 8 dagen, gevolgd door een schriftelijke overeenkomst wanneer de keuze definitief is.

Voor meer informatie over deze verkaveling en de verkoopsvoorwaarden kan je terecht bij de dienst verkoop van wvi, Baron Ruzettelaan 35, 8310 Brugge (tel. 050-36 71 56 / e-mail: e.vanengelandt [at] wvi.be (e[dot]vanengelandt[at]wvi[dot]be)). Het plan van de verkaveling en de gegevens over de beschikbare kavels vind je hier terug.

 

Tags

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!