22/10/2014

Facelift voor Rozendaalstraat op Ieperleekanaal in Ieper

De Rozendaalstraat op het bedrijventerrein Ieperleekanaal in Ieper wordt opnieuw ingericht. Deze herinrichting zal de beeldkwaliteit van het bedrijventerrein Ieperleekanaal aanzienlijk verbeteren en kadert in de  langetermijnvisie van wvi om het bedrijventerrein Ieperleekanaal op te waarderen.

In een eerste fase  wordt het openbaar domein van de Rozendaalstraat aangepakt. De plannen zijn, in overleg met de Stad Ieper en de bedrijvenvereniging Iebeve, opgemaakt en worden nu met alle betrokken bedrijven besproken. De uitvoering ervan is voorzien in het najaar van 2015.

Voor het zuidelijk deel van het bedrijventerrein is het nog even wachten. Hier dient nog een gescheiden rioleringsstelsel te worden aangelegd en vervolgens  zal ook het openbaar domein heringericht worden.

Op 21 oktober 2014 werd een informatiebijeenkomst georganiseerd voor de bedrijven op Ieperleekanaal over  deze herinrichting. De 43 aanwezige bedrijven kregen te horen waarom de straat heraangelegd zal worden, hoe de straat er in de toekomst zal uitzien en wat de verder te nemen stappen zijn.

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!