01/10/2012

Feestelijke opening verkaveling Vrijgeweide in Ruddervoorde

Op vrijdag 28 september 2012 werd de wvi-verkaveling Vrijgeweide in Ruddervoorde feestelijk geopend in het bijzijn van de toekomstige bewoners. Wvi  realiseerde deze verkaveling in samenwerking met de gemeente Oostkamp. De verkaveling situeert zich tussen de Vrijgeweidestraat en de Groenhovestraat.

De verkaveling bestaat uit 46 percelen, waarvan wvi 33 percelen te koop heeft gesteld. Er werd gestart met de verkoop in mei 2011 en onlangs werd het laatst beschikbare wvi-perceel in dit project verkocht. Op deze percelen kunnen de kopers zelf hun woning bouwen, met een architect en aannemer naar keuze. Verschillende kopers zijn ondertussen gestart met de bouw van hun woning.
De overige 13 percelen worden gerealiseerd door de huisvestingsmaatschappij Vivendo voor de bouw van sociale koopwoningen.

De oppervlakte van de loten die wvi verkocht heeft, bedraagt gemiddeld 478,50 m² en de gemiddelde prijs/m² bedraagt € 153. De gemiddelde leeftijd van de kopers is 28,8 jaar. Voorkeur werd gegeven aan mensen die al een aantal jaren in Oostkamp woonden of werkten. 

 

 

Tags

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!