15/01/2015

Fleternasite in Vleteren goed voor 2,6 ha lokale bedrijvigheid

De werken op het bedrijventerrein Fleternasite zijn op 13 januari 2015 officieel van start gegaan, het terrein zal bouwrijp zijn tegen de zomer van dit jaar. Er wordt op de site ook een bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd.
Op Radio 2:

De Fleternasite is een lokaal bedrijventerrein met 2,6 ha verkoopbare industriegrond, de kavels zijn er maximaal 5.000 m2 groot. Het terrein is strategisch gelegen langs de N8, waardoor een aantal kavels genieten van een uitgesproken commerciële ligging.

De kavels zijn bestemd voor productie, opslag en verwerking van goederen; groothandel; transport- en distributieactiviteiten. Kleinhandel, horeca en autonome kantoren zijn uitgesloten.
Een troef voor de koper is de mogelijkheid om een woning te integreren in het bedrijfsgebouw.

Het bedrijventerrein is CO2-neutraal, wat betekent dat de bedrijven groene stroom moeten verbruiken door ofwel zelf groene stroom op te wekken (zonnepanelen) ofwel een contract af te sluiten met een groene stroomleverancier.

Eind aprilstarten we met het bouwen van een bedrijfsverzamelgebouw, een ideale locatie voor bedrijven die weinig ruimte nodig hebben. We voorzien 8 modules van +/- 150 m2 die flexibel ingericht kunnen worden. Er is ook ruimte voor buitenopslag en er kunnen ook 2 modules samengevoegd worden.

Het bedrijventerrein is reeds in verkoop, 2 bedrijven hebben ondertussen een aankoopoptie getekend.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen steeds

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!