28/08/2012

Lavani: nieuwe woningen en parkeergelegenheid in het centrum van Izegem

Met de sloop van de oude fabrieken Phoenix Carpets en De Spiegelaere wordt er plaats gemaakt voor nieuwe woningen, parkeerplaatsen en voet- en fietspaden in Izegem.

Lavani is een gezamenlijk project tussen de stad en wvi. De stad zorgt voor extra parkeerplaatsen in de buurt, wvi bouwt extra woongelegenheden in het centrum van Izegem. Het geheel is gelegen tussen de Kruisstraat en de Roeselaarsestraat, de Nederweg en de Molenweg. 

Wvi staat, gelijktijdig met haar eigen project, eveneens in voor het administratieve werk aan het sloopdossier en de opvolging van de werken voor de aanleg van de parking voor de stad.

Na de sloopwerken van de verlaten bedrijfsgebouwen zal de stad op die locatie een publieke parking met 76 plaatsen voorzien. Wvi zal een woonproject realiseren net naast die parking, op gronden van de vroegere, reeds gesloopte fabriek Phoenix Carpets (opgericht onder de benaming ‘Lavany').

Het woonproject zal bestaan uit 15 woningen. In 2013 zou gestart moeten kunnen worden met de bouw van deze woningen.

Voor meer informatie over dit woonproject en de verkoopsvoorwaarden kan je terecht bij de dienst verkoop van wvi, Baron Ruzettelaan 35, 8310 Brugge (tel. 050-36 71 56 / e-mail: e.vanengelandt [at] wvi.be (e[dot]vanengelandt[at]wvi[dot]be)).

Tags

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!