19/02/2016

Lokaal bedrijventerrein Zone 2 Ruiselede volop in ontwikkeling

De infrastructuurwerken op het nieuw lokaal bedrijventerrein Zone 2 zijn volop aan de gang. Momenteel wordt de interne wegenis en de riolering aangelegd. Normaal gezien zou met de aanleg van de nutsleidingen vóór de zomervakantie kunnen gestart worden. Ondertussen zullen ook de aanpassingen aan de N37 gefinaliseerd worden. Als alles vlot verloopt, kunnen dan tegen eind 2016 bouwrijpe percelen aangeboden worden.

Op basis van de gesprekken met kandidaat kopers, is een indeling van de volledige zone opgemaakt waarbij aan een 25tal bedrijven een perceel kon voorgesteld worden. De kavelgrootte varieert hierbij van 1000 m² tot 5000 m². Aangezien de percelen nog niet bouwrijp zijn, wordt aan de bedrijven de mogelijkheid geboden om een optie te nemen op het aan hun voorgestelde perceel. Tegen half maart verwachten we een antwoord.

De activiteiten van de kandidaat kopers zijn heel divers: metaalwerken, bouwwerken, schrijnwerk, schilderwerken, renovatie, productie van ramen en deuren, … 

De verkoopprijs bedraagt € 100/m² voor percelen in de binnenzone en € 120/m² voor percelen langs de N37 gezien de commerciële zichtlocatie ervan.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen steeds contact opnemen met het infoloket via infoloket [at] wvi.be (infoloket[at]wvi[dot]be) - T 050 36 71 71 www.wvi.be

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!