17/04/2013

Luc Vanparys herverkozen tot voorzitter wvi

De algemene vergadering heeft op 28 maart 2013 de nieuwe bestuurders van wvi benoemd. De raad van bestuur telt 33 vertegenwoordigers, 27 van de gemeente en 6 van de provincie. 75% van de bestuurders maakten geen deel uit van de vorige raad van bestuur. De raad van bestuur verkoos uit zijn midden een directiecomité van 9 leden, dat verantwoordelijk is voor het dagelijks bestuur van de vereniging. Ook het directiecomité telt 50% nieuwe leden.

Luc Vanparys (CD&V), burgemeester van Oostkamp, is opnieuw verkozen tot voorzitter van wvi. Kris Declercq (CD&V), schepen van Roeselare, is verkozen tot ondervoorzitter namens de gemeenten en Eric De Keyser (sp.a), provincieraadslid, namens de provincie.

De overige leden van het directiecomité zijn: Jean Vandecasteele (sp.a), burgemeester van Oostende, Christof Dejaegher (CD&V), burgemeester van Poperinge, Jef Verschoore (CD&V), schepen van Ieper, Jean Marie Bonte (CD&V), burgemeester van Oostrozebeke, Luc Vannieuwenhuyze (CD&V), provincieraadslid, Anthony Dumarey (Open vld), provincieraadslid.

Tags

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!