15/06/2011

Medewerkers wvi succesvol over de eindstreep van de '1000 km van Kom op tegen Kanker'

De medewerkers  van wvi hebben het initiatief genomen om Kom op tegen Kanker te steunen door deel te nemen aan de ‘1000 km van Kom op tegen Kanker'. Het doel was met een fietsteam deel te nemen en 1000 km doorheen Vlaanderen te fietsen in het weekend van 2-5 juni. Hiervoor diende minimaal 5000 euro ingezameld te worden als inschrijvingsgeld. Geld dat integraal naar "Kom op tegen Kanker" gaat. Dit initiatief werd een groot succes.

Door het opzetten van diverse initiatieven gaande van een pannenkoeken- en wafeltjesbak en paaseitjesverkoop,  over een bloemenverkoop  tot een grote wijnverkoop met degustatie. Er waren ook heel wat kleinere ludieke acties als ritjes te paard,  een bezoek aan een strobalenwoning of een verkoop van zelfgemaakte  dessertjes  en home-made broodjes of ludieke multifunctionele emmers. Sommige collega's hebben zich ook laten sponsoren en hebben als tegenprestatie deelgenomen aan de 10 miles in Antwerpen en Dwars door Brugge of zijn eens extra met de fiets komen werken en hebben hun fietsvergoeding afgestaan om de actie te steunen.

Velen die "Kom op tegen kanker" genegen zijn hebben ons gesteund in dit initiatief. Samen hebben we in totaal 8126,08 euro ingezameld dat integraal is doorgestort naar Kom op Tegen Kanker.

Tags

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!