02/04/2012

Nieuwe bewegwijzering in Zedelgem

De bestaande bewegwijzering op bedrijventerrein Schatting te Zedelgem is aan vervanging toe. Daarom is wvi gestart met de plaatsing van nieuwe bewegwijzering. De nieuwe bewegwijzering is gebaseerd op de principes van BISY, wat staat voor Bedrijven Informatie en Signalisatie sYsteem. BISY is een vernieuwende methode die specifiek ontwikkeld werd voor de bewegwijzering van bedrijventerreinen.

Door te kiezen voor het toepassen van BISY op bedrijventerrein Schatting, volgt Zedelgem het voorbeeld van diverse andere gemeenten in het werkingsgebied van wvi. In totaal werden al meer dan dertig bedrijventerreinen op vergelijkbare wijze van nieuwe bewegwijzering voorzien, een aantal dat nog verder zal worden uitgebreid. Wvi streeft op deze manier naar een vergroting van de uniformiteit op de diverse bedrijventerreinen.

Voor de ondernemers die gevestigd zijn op bedrijventerrein Schatting, werd er reeds een informatieavond georganiseerd, waarop de nieuwe bewegwijzering werd voorgesteld. De ondernemers die daar niet bij aanwezig waren, ontvangen een specifieke nieuwsbrief waarin de werking van het systeem wordt toegelicht. 

Meer informatie over BISY vindt u op www.bisy.be.

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!