04/03/2011

Sloopwerken op bedrijventerrein Huffeseele in Tielt gestart

Op het bedrijventerrein Huffeseele, ten zuidwesten van de kern van stad Tielt, zijn de sloopwerken van start gegaan. Het bedrijventerrein zal plaats bieden aan een 8-tal bedrijven.

Momenteel worden de oude gebouwen van het West-Vlaams Houtbedrijf gesloopt. De gebouwen die gesloopt moeten worden zijn de vroegere stoomkamer, de 2 droogkamers en een loods.

De sloop- en infrastructuurwerken zullen een 8-tal maanden duren. Daarna worden de nutsleidingen aangelegd en de groenbuffer aangeplant.

Het terrein zal begin 2012 bouwrijp zijn. De centrale loods die in goede staat was, is in 2007 verkocht aan het bedrijf Vermako. Daarnaast heeft wvi in 2007 ook een perceel verkocht aan het bedrijf CUB. Dit bedrijf heeft ondertussen een nieuw gebouw opgericht langs de Meulebeeksesteenweg en is actief in metaalconstructie en machinebouw. Er is ook ruimte voorzien voor een uitbreiding van Distrimedia (3858 m²).

De uitgifte van de overige percelen wordt in juni 2011 opgestart. Er is 5,7 ha netto verkoopbaar. De zone is bestemd voor milieubelastende industrie, wat betekent dat de percelen minimum 5000 m² zullen zijn. Er is ruimte voor een 8-tal bedrijven. De verkoopprijs is momenteel nog niet gekend.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen contact opnemen met wvi T 050 36 71 71  - infoloket [at] wvi.be (infoloket[at]wvi[dot]be#0066cc;">)

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!