17/09/2013

Start infrastructuurwerken verkaveling Boomlandstraat in Ledegem

De infrastructuurwerken van de nieuwe verkaveling Boomlandstraat in Ledegem starten eind september. De werkzaamheden zullen, afhankelijk van de weersomstandigheden, in april 2014 afgerond zijn, waarna de aanleg van de nutsleidingen volgt.

Dit verkavelingsproject, gelegen langs de Boomlandstraat en de Sint-Pieterstraat, wordt door wvi gerealiseerd in samenwerking met de gemeente. De verkaveling zal ontwikkeld worden in verschillende fases. De eerste fase zal voor wvi bestaan uit 16 percelen bouwgrond, waarvan 15 voor halfopen bebouwing en 1 voor open bebouwing. Afhankelijk van de aantoonbare woonbehoefte zullen in de toekomst bijkomende fases gerealiseerd worden, goed voor nog eens een 40-tal woongelegenheden.

Op deze 16 percelen kunnen de kopers zelf hun woning bouwen, met een architect en aannemer naar keuze. De oppervlakte van de loten varieert tussen 430 m² en 555 m².
De verkoop van de percelen zal vermoedelijk in de tweede helft van 2014 gebeuren. Kandidaat-kopers kunnen zich nog steeds vrijblijvend inschrijven bij wvi.

Voor meer info omtrent verkoopsvoorwaarden en inschrijvingen: www.wvi.be - e.vanengelandt [at] wvi.be - 050 36 71 71

Tags

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!