26/01/2011

Start infrastructuurwerken verkaveling Tramstraat in Koekelare

In samenwerking met de gemeente Koekelare, realiseert wvi de verkaveling Tramstraat in Koekelare. Deze verkaveling situeert zich tussen de Oostmeetstraat, de Stationsstraat en de Ringlaan. De infrastructuurwerken op deze verkaveling zijn van gestart gegaan.

De verkaveling bestaat uit 19 percelen, waarvan de wvi 15 percelen zal verkopen. Op deze percelen kunnen de kopers zelf hun woning bouwen, met een architect en aannemer naar keuze. De overige 4 percelen worden gerealiseerd door de sociale woonmaatschappij IJzer en Zee voor de bouw van sociale koopwoningen.
Het verkavelingsplan werd opgemaakt in samenspraak met de gemeente en voorziet tevens een voetgangers- en fietsverbinding van de Tramstraat naar de Oostmeetstraat. De oppervlakte van de loten die wvi zal verkopen, bedraagt gemiddeld 523 m². 

De infrastructuurwerken zijn van start gegaan op 31 januari 2011 en worden uitgevoerd door de firma Coppens uit Knokke. Eens de nutsleidingen aangelegd en de infrastructuurwerken afgerond zijn, kan de verkoopprijs/m² meegedeeld worden aan de kandidaat-kopers en wordt vervolgens een verkoopavond georganiseerd. 

De toewijzing gebeurt in volgorde van inschrijving op de wachtlijst. Kandidaat-kopers die de voorbije 10 jaar minstens 3 jaar in Koekelare hebben gewoond of die er minstens 3 jaar werken bij het afsluiten van koopovereenkomst, krijgen voorrang.

Voor meer info over deze verkaveling en de verkoopsvoorwaarden kan u terecht bij de dienst verkoop van wvi, Baron Ruzettelaan 35, 8310 Brugge (tel.: 050 36 71 71)

Tags

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!