18/06/2010

Start van de werken bedrijventerrein Spanjestraat, Staden

Op 15 juni zijn de wegen- en rioleringswerken gestart voor de realisatie van een nieuw lokaal bedrijventerrein in de Spanjesestraat te Oostnieuwkerke, Staden. Het betreft een netto verkoopbare oppervlakte van een 3,6 ha en wvi hoopt hiermee minstens 10 bedrijven een plaats te kunnen bieden.

De percelen zullen verkocht worden door wvi in samenspraak met het gemeentebestuur van Staden, aan lokale productie-, verwerkende en/of dienstverlenende KMO's. Per bedrijf wordt de kavel beperkt tot maximum 5.000 m².

Voor de kleine ruimtevragers (met een behoefte van 150 m² tot 300 m²) onderzoeken we de mogelijkheid om, gebeurlijk via een promotor, een bedrijfsverzamelgebouw te voorzien. Dit is een groot gebouw (3.000 m²) waarin bedrijfjes een module kunnen aankopen of huren. Wvi reserveert in elk geval een perceel voor dergelijk bedrijfsverzamelgebouw.

Ondertussen hebben we alle bedrijven die destijds interesse betoond hebben aangeschreven met de vraag of ze verder geïnteresseerd blijven. Ook nieuwe kandidaat-kopers kunnen zich melden bij wvi, infoloket [at] wvi.be (infoloket[at]wvi[dot]be).

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!