28/05/2013

Twee bedrijfsverzamelgebouwen op industrieterrein in Veurne

Op het lokale industrieterrein II in Veurne komen er 2 bedrijfsverzamelgebouwen. De werken voor deze 2 gebouwen zijn gestart en zullen voltooid zijn tegen februari 2014.

Een bedrijfsverzamelgebouw is een gebouw dat uit verschillende modules bestaat, waarvan een bedrijf er één of meerdere kan aankopen. Een ideale oplossing dus voor bedrijven die weinig ruimte nodig hebben.

De 17 casco modules van 150m² tot 340m² zullen flexibel en op maat van de koper ingericht kunnen worden. Extra ruimte kan gecreëerd worden door een verdieping en/of modules samen te voegen. De volgende activiteiten zijn toegelaten: fabricage, ateliers, opslag en groothandel.

Het bedrijfsverzamelgebouw langs de Pannestraat heeft een uitgesproken commerciële uitstraling, terwijl het bedrijfsverzamelgebouw langs de interne wegenis industrieel afgewerkt wordt. In het bedrijfsverzamelgebouw langs de Pannestraat kan een  woning geïntegreerd worden.

Reeds 40% van de modules is verkocht. De prijs van de modules varieert tussen € 132.300 en € 300.000. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich steeds melden bij wvi, infoloket [at] wvi.be (infoloket[at]wvi[dot]be) - T 050 36 71 71.

Tags

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!