24/04/2012

Werken gestart op Industrieterrein Zone II in Veurne

Industrieterrein II wordt uitgebreid met een lokaal bedrijventerrein van 5 ha bruto, netto 3,6 ha. De infrastructuurwerken zijn gestart op 2 april en zullen normaliter afgerond zijn tegen februari 2013.

De kavels hebben er een oppervlakte van maximum 5.000 m². De volgende activiteiten zijn toegelaten: fabricage, ateliers, kmo's, opslag, groothandel en autoherstelplaats.
Er zullen eveneens 2 bedrijfsverzamelgebouwen gebouwd worden. Een bedrijfsverzamelgebouw is een gebouw dat uit verschillende modules bestaat, waarvan een bedrijf er één of meerdere kan aankopen. Een ideale oplossing voor bedrijven die weinig ruimte nodig hebben.
Industrieterrein Zone II wordt ontwikkeld met bijzondere aandacht voor duurzame energie. Wvi begeleidt de bedrijven bij het zoeken naar energiezuinige oplossingen.

De kavels in zichtlocatie langs de Pannestraat  worden verkocht aan € 115/m², de andere kavels worden verkocht aan € 90/m². De prijs van de modules varieert tussen € 113.500 en € 290.500.
Geïnteresseerde bedrijven kunnen contact opnemen met het infoloket van wvi via infoloket [at] wvi.be (infoloket[at]wvi[dot]be) - T 050 36 71 71 71<

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!