14/11/2012

Werken gestart in verkaveling Ter Ooigem in Pittem

De infrastructuurwerken op  de toekomstige wvi-verkaveling ‘Ter Ooigem' in Pittem zijn op 5 november 2012 van start gegaan. De ca. 1,6 ha grote verkaveling, is gelegen tussen de Wielewaalstraat, Oostwijk en de Tiengebodenstraat, op wandelafstand van het centrum van Pittem.

Wvi zal er een verkaveling realiseren met in totaal 21 bouwpercelen. Op deze percelen kunnen de kopers een woning bouwen met een architect en aannemer naar keuze. Er zijn 15 vrije kavels voorzien en 6 sociale kavels.

In de verkaveling zullen de woningen niet willekeurig op de kavels ingeplant kunnen worden. Er werden duidelijke bouwzones afgebakend die inspelen op zongericht verkavelen en een open karakter van de wijk. De inplanting houdt ook rekening met de privacy van de bewoners en het parkeren van de auto op het eigen perceel. Er zijn vastgestelde kleurpaletten voor gevel- en dakmaterialen, zo wordt een rustig en harmonieus geheel bekomen, wat de beeldkwaliteit van de verkaveling alleen maar ten goede komt. Ook qua erfscheidingen wordt een aantal zaken vastgelegd om het groene karakter van de wijk versterken.

Alle werkzaamheden zullen normaliter tegen mei 2013 volledig afgerond zijn. De verkoop van de percelen kan dan rond het bouwverlof 2013 starten.

Kandidaat-kopers kunnen zich vrijblijvend inschrijven bij  wvi. Wie langst op de lijst staat krijgt eerst de kans een kavel aan te kopen. Er is een voorrangsregeling voor mensen die in Pittem wonen, woonden of werken. Meer info omtrent verkoopsvoorwaarden en inschrijvingen: www.wvi.be - e.vanengelandt [at] wvi.be -  050/36 71 56. 

 

Tags

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!