21/09/2010

Wvi bouwt De Plus² voor het OCMW van Waregem

Wvi zal voor het OCMW van Waregem in bedrijvenpark Transvaal een bedrijfsgebouw realiseren dat dienst zal doen als fietsatelier, strijkatelier en magazijn in het kader van de diensteneconomie. Ook de bijhorende infrastructuur en groenaanplanting neemt wvi voor haar rekening.

Het betreft een te bebouwen oppervlakte van 1.596m² en er zal gewerkt worden in meerdere bouwlagen. We streven ernaar om een flexibel gebouw te concipiëren zodat een polyvalente invulling mogelijk is. Momenteel loopt de openbare aanbesteding voor het aanstellen van een ontwerper. Het gebouw zou tegen januari 2012 operationeel moeten zijn.  

De gekozen naam "De Plus²" verwijst enerzijds naar het aanbod en de dienstverlening van vzw Tandem en vzw DieNaMo en anderzijds naar de ambities om een duurzaam en kwaliteitsvol gebouw te realiseren.

Het bedrijvenpark Transvaal, waarin De Plus² gebouwd wordt, vormt een combinatie van enerzijds percelen en anderzijds twee bedrijfsverzamelgebouwen met negen modules in totaal. Momenteel zijn er nog  4 percelen van ongeveer 1.700m² tot 2.300m² ter beschikking en 8 modules die variëren tussen de 375m² en 600m².

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!