20/01/2012

Wvi realiseert een lokaal bedrijventerrein in Vleteren

Het ruimtelijk uitvoeringsplan dat voorziet in de bestemming van een nieuw lokaal bedrijventerrein in Vleteren is goedgekeurd. Het betreft een bedrijvenzone van 3,8 ha, waarvan ± 2,66 ha bestemd is voor lokale bedrijvigheid, de rest van de ruimte voorziet in wegenis, groenbuffers en waterbekkens. Wvi hoopt met deze nieuwe bedrijvenzone een 12-tal lokale bedrijven een plaats te kunnen bieden.

Dit lokaal bedrijventerrein, dat wvi zal ontwikkelen, is gelegen naast De Sceure langs de N8. Wvi start normaliter met de realisatie in 2015. Er zal hierbij veel aandacht worden besteed aan het zuinig omspringen met ruimte, o.a. door het stimuleren van  koppelbouw. Ook wordt het streven naar een hoge beeldkwaliteit een belangrijk aspect bij de inrichting van het project.

Aangezien het een lokaal bedrijventerrein betreft, zullen de percelen maximaal 5000 m² groot zijn. De bedrijven dienen van lokale omvang te zijn. Tankstations, horeca en zuivere kleinhandelsactiviteiten zijn niet toe­gelaten.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen contact opnemen met wvi - T 050 36 71 71  - infoloket [at] wvi.be (infoloket[at]wvi[dot]be).

 

Tags

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!