06/02/2018

WVI werft aan: intergemeentelijke medewerker ICT en informatieveiligheid

Voor de uitwerking van de intergemeentelijke dienstverlening op vlak van ICT en informatieveiligheid is WVI op zoek naar TWEE nieuwe collega’s: 

Intergemeentelijke medewerker ICT en informatieveiligheid

 

WVI is een dienstverlenende vereniging die gemeenten-vennoten bijstaat bij het vervullen van hun taken. Als verlengstuk van 54 West-Vlaamse gemeenten initieert, faciliteert en organiseert WVI intergemeentelijke samenwerking op diverse domeinen. WVI realiseert voor haar gemeenten kwaliteitsvolle en duurzame bedrijventerreinen en woonprojecten en staat hen als kenniscentrum bij binnen de werkvelden: ruimtelijke planning, mobiliteit, milieu, natuur, klimaat, energie, grensoverschrijdende en Europese samenwerking.  Volgende besturen wensen de ondersteuning te delen:

  • ICT:  Lichtervelde, Lo-Reninge, Oostrozebeke, Wielsbeke
  • Informatieveiligheid: Diksmuide, Heuvelland, Ichtegem, Koekelare, Langemark-Poelkapelle, Vleteren, Lo-Reninge, Zuienkerke en WVI.

Er kan worden gewerkt vanuit de kantoren van WVI (Brugge), het streekhuis Esenkasteel (Diksmuide) als streekhuis Midden-West-Vlaanderen (Roeselare), met verplaatsingen naar de bovenstaande West-Vlaamse lokale overheden.

All info lees je hier:https://www.wvi.be/nl/Vacatures/intergemeentelijke-medewerker-ict-en-in…

 

Tags

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!