19/09/2011

Zeven nieuwe bedrijventerreinen op www.bisy.be

Eind 2010 lanceerde wvi de website www.bisy.be. Via deze website, die deel uitmaakt van het gezamenlijke bewegwijzeringsproject met Intercommunale Leiedal, kon in eerste instantie de route worden opgezocht naar de bedrijven op tien bedrijventerreinen, verspreid over de provincie West-Vlaanderen. In totaal ging het om twee terreinen van Leiedal en acht terreinen van wvi. Daar worden nu nog eens zeven bedrijventerreinen van wvi aan toegevoegd.

De zeven terreinen bevinden zich allemaal in verschillende gemeenten. Het gaat om Beernem (Beernems Bedrijvenpark), Diksmuide (Kaaskerke), Houthulst (Melane), Ichtegem (Ringlaan), Kortemark (Voshoek), Oudenburg (SteenGoed) en Tielt (Tielt Zuid). Op al deze terreinen werd eerder reeds nieuwe signalisatie geplaatst in het kader van BISY, wat staat voor Bedrijven Informatie- en Signalisatie sYsteem.

BISY is een vernieuwend en intelligent systeem van bewegwijzering voor bedrijventerreinen. BISY is veel nauwkeuriger dan meer algemene applicaties, die veel hinder ondervinden van de vaak onlogische nummering op bedrijventerreinen. Ook kunnen bedrijven op hun website eenvoudig verwijzen naar hun eigen fiche op www.bisy.be. Met de uitbreiding van www.bisy.be worden er in één keer bijna 250 bedrijven aan de website toegevoegd.

 

e-zine

Blijf op de hoogte
van toekomstige projecten

Wil je als eerste geïnformeerd worden bij een nieuw project in jouw

gemeente of regio. Schrijf je in op onze wachtlijst!