23/02/2012

Bedrijfsverzamelgebouw op Tielt Noord uitverkocht

Met de verkoop van de afgewerkte module is het bedrijfsverzamelgebouw op het bedrijventerrein Noord in Tielt volledig uitverkocht.

Het bedrijfsverzamelgebouw in Tielt, met zichtlocatie naar de Ruiseleedsesteenweg, bestaat uit 9 modules van ongeveer 300 m², die nu dus allemaal verkocht zijn. De modules zijn casco op de markt gebracht. Hierdoor is een verdere afwerking of invulling mogelijk volgens de wensen van de koper. Eén module is echter volledig afgewerkt, met een ingebouwd kantoor.

De eigenaars van een module in het bedrijfsverzamelgebouw op Tielt Noord zijn een timmer- en schrijnwerkerij, een schildersbedrijf, een bedrijf dat instaat voor onderhoud en herstelling aan dieselmotoren en opslag van goederen en wisselstukken, een bedrijf gespecialiseerd in licht constructiewerk, een bedrijf in ventilatiesystemen, een schilder- en decoratiewerkbedrijf, een bedrijf dat metaal bewerkt, een producent van matrijzen en tot slot een firma die zich toespitst op  interieurinrichting en maatwerk.

Een bedrijfsverzamelgebouw is een gebouw dat uit verschillende modules bestaat die een bedrijf kan kopen. Wvi heeft dit concept ontwikkeld, omdat we vastgesteld hebben dat er een sterke groei is aan kleinschalige lokale bedrijven met een eerder beperkte ruimtevraag.

Wvi heeft nog bedrijfsverzamelgebouwen in ontwikkeling en of modules te koop  in: Ledegem, Blankenberge, Veurne, Waregem, Lissewege en Wingene.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen contact opnemen met het infoloket van wvi (infoloket [at] wvi.be (infoloket[at]wvi[dot]be))

Tags