29/04/2014

Bouwgrond te koop in de sociale verkaveling Sint-Andrieshof fase 2 in Poperinge

De verkoop van bouwkavels in de verkaveling Sint-Andrieshof fase 2 in Poperinge is gestart. Deze verkaveling, gerealiseerd in samenwerking met de stad Poperinge, is gelegen in het westelijk deel van de stadskern van Poperinge tussen de Duinkerkestraat en Sint-Andrieshof.

In deze verkaveling zijn reeds 4 bouwkavels verkocht en momenteel worden nog 6 sociale kavels te koop aangeboden, waarvan 4 kavels bestemd zijn voor alleenstaande bebouwing en 2 kavels bestemd zijn voor halfopen bebouwing.

Op alle kavels kunnen de kopers bouwen met een aannemer naar keuze. De oppervlakte van de nog beschikbare kavels varieert tussen 382 m² en 460 m² en de gemiddelde verkoopprijs voor deze kavels bedraagt 125,- eur/m².

De verkaveling telt in totaal 11 bouwkavels, waarvan 1 kavel (kavel 6) voorbehouden is voor de sociale huisvestingsmaatschappij "Ons Onderdak" die er 4 sociale koopwoningen zal bouwen.

Kandidaat-kopers die geïnteresseerd zijn in de aankoop van een stuk bouwgrond in deze verkaveling kunnen in eerste instantie telefonisch een optie nemen op een kavel - zonder verplichting tot aankoop - voor een duur van maximum 8 dagen, gevolgd door een schriftelijke overeenkomst wanneer de keuze definitief is.

Voor meer informatie over deze verkaveling en de specifieke verkoopsvoorwaarden kan je terecht bij de dienst verkoop van wvi (tel. 050 36 71 56 / e-mail: e.vanengelandt [at] wvi.be (e[dot]vanengelandt[at]wvi[dot]be)). Het plan van de verkaveling en de gegevens over de beschikbare kavels vind je hier terug. 

Tags