16/05/2014

Bouwgrond te koop in sociale verkaveling Steenbakkerstraat in Gistel

Er is nog steeds bouwgrond te koop in de sociale verkaveling Steenbakkerstraat in Gistel. Deze verkaveling is gelegen aan Steenbakkerstraat, vlakbij de oprit van de autosnelweg en het centrum van Gistel met alle nodige voorzieningen.

Er zijn reeds 19 bouwkavels verkocht en momenteel worden nog 23 sociale kavels te koop aangeboden. De gemiddelde verkoopprijs voor deze kavels bedraagt 156,- eur/m².

Op alle kavels kunnen de kopers bouwen met een aannemer naar keuze. Wvi werkt niet samen met bouwfirma's of bouwpromotoren voor de verkoop van gronden en de bouw van woningen.

Wie geïnteresseerd is in de aankoop van een stuk bouwgrond in deze verkaveling kan in eerste instantie telefonisch een optie nemen op een kavel - zonder verplichting tot aankoop - voor een duur van maximum 8 dagen, gevolgd door een schriftelijke overeenkomst wanneer de keuze definitief is.

Voor meer informatie over deze sociale verkaveling en de specifieke verkoopsvoorwaarden kan je terecht bij de dienst verkoop van wvi (tel. 050-36 71 56 / e-mail: e.vanengelandt [at] wvi.be (e[dot]vanengelandt[at]wvi[dot]be)). Gegevens over de beschikbare kavels vind je hier terug.

Tags