05/04/2016

Eerste 4 modules verkocht in bedrijfsverzamelgebouw bedrijventerrein Fleterna in Vleteren

Onlangs werden de eerste 4 akten voor het bedrijfsverzamelgebouw op het bedrijventerrein Fleterna in Vleteren verleden.

De eerste akte werd ondertekend door Charlotte Arickx en haar ouders. In de module zal het bedrijf Redesigns een onderdak vinden (www.redesigns.be). De onderneming is actief in de verkoop van tweedehands designmeubelen. Op de foto ziet u Charlotte Arickx met haar partner en haar ouders, de heer en mevrouw Arickx.

De tweede akte werd ondertekend door Stefaan Demolder, actief in algemene elektriciteitswerken en de plaatsing en installatie van elektrische installaties.

Een derde module zal onderdak bieden aan Joren Vandevyver die zich toelegt op carrosseriewerken van hoofdzakelijk mini’s.

Tot slot werd de akte van de bvba Degraeve – Verlinde verleden. De hoofdactiviteit van dit bedrijf situeert zich in metaalbewerking, in het bijzonder trappen en deuren in inox of staal.

WVI wenst alle ondernemers hierbij alvast veel succes!

Van de 10 beschikbare modules in het bedrijfsverzamelgebouw zijn er nu nog 4 modules beschikbaar. Geïnteresseerde bedrijven kunnen steeds contact opnemen met het infoloket via infoloket [at] wvi.be (infoloket[at]wvi[dot]be) - T 050 36 71 71 www.wvi.be