06/05/2015

Eerste perceel verkocht op bedrijventerrein Ten Barne in Koekelare

Met de ondertekening van de akte zijn de eerste eigenaars van een perceel op het bedrijventerrein Ten Barne in Koekelare een feit. De ondernemers zullen op het perceel een bedrijfsgebouw oprichten voor interieurinrichting en maatwerk keukens, dressings en badkamers. De bouwplannen zijn in opmaak. WVI wenst hen hierbij alvast veel succes toe!

Het 3 ha tellende lokaal bedrijventerrein Ten Barne, met percelen die max. 5.000 m² groot zijn, is uitermate geschikt voor KMO-bedrijven zoals een aannemer, schrijnwerker, loodgieter, enz. Kleinhandelsactiviteiten zijn niet toegelaten. Een troef voor de koper is dat er een woning geïntegreerd kan worden in het bedrijfsgebouw.

Voor 4 percelen wordt de akte binnenkort verleden, voor een aantal andere percelen zitten de gesprekken met bedrijven in een eindfase. Er zijn nog een paar percelen beschikbaar.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen steeds contact opnemen met het infoloket via infoloket [at] wvi.be (infoloket[at]wvi[dot]be) - T 050 36 71 71 www.wvi.be