29/10/2009

Nieuwe wvi-verkaveling in Baliebrugge te Ruddervoorde

Langs de Vrijgeweidestraat en de Groenhovestraat in Baliebrugge te Ruddervoorde (Oostkamp) komt een nieuwe verkaveling. Deze verkaveling wordt gerealiseerd door wvi en de Vlaamse Landmaatschappij (VLM).

Wvi staat in voor het grootste stuk van de verkaveling. In totaal voorzien zij 46 loten. 13 daarvan zullen bebouwd worden door Vivendo, die er sociale koopwoningen zal bouwen. Verder zijn er 30 kavels voorzien voor vrijstaande woningen en 3 voor rijwoningen.

Het stuk langs de Groenhovestraat wordt door de VLM in 6 loten verkaveld. De werken voor deze verkaveling zullen gelijktijdig lopen met de werken van wvi. De Groenhovestraat zal meteen ook voorzien worden van een gescheiden rioleringsstelsel.

Er worden voldoende parkeerplaatsen voorzien en er komt een centraal groenpleintje. Op het laagste punt komt ook een grotere groenzone, die bij hevige regenval dienst zal doen als waterbuffer. Binnen de verkaveling worden drie nieuwe wegen, een gescheiden rioleringsstelsel en de nodige nutsleidingen aangelegd. De nieuwe straten krijgen de naam Mostvijver, Palingvijver en Watering. 

 

Voor meer info over deze verkaveling en de verkoopvoorwaarden kunt u terecht bij de dienst verkoop van wvi | Baron Ruzettelaan 35 | 8310 Brugge | t 050 36 71 71.

Tags