02/07/2014

Sociale bouwkavels te koop in Oostnieuwkerke (Staden)

Wvi realiseert, in samenwerking met de gemeente Staden en de bouwmaatschappij De Mandel, de sociale verkaveling De Vlaschaard in Oostnieuwkerke. Deze verkaveling, gelegen langs de Spanjestraat, is nu in verkoop. 

Binnen deze verkaveling realiseert wvi 30 sociale bouwkavels, waarvan 15 loten bestemd voor open bebouwing, 12 loten voor halfopen bebouwing en 3 loten voor aaneengeschakelde bebouwing. 
De bouwmaatschappij De Mandel bouwt daarnaast nog in totaal 29 sociale huur- en koopwoningen.
Op alle kavels kunnen de kopers bouwen met een aannemer naar keuze. Wvi werkt niet samen met bouwfirma's of bouwpromotoren voor de verkoop van gronden en de bouw van woningen. De oppervlakte van de nog beschikbare kavels varieert tussen 320 m² en 540 m² en de gemiddelde verkoopprijs voor deze kavels bedraagt 133,- eur/m².

Wie geïnteresseerd is in de aankoop van een stuk bouwgrond in deze verkaveling kan in eerste instantie telefonisch een optie nemen op een kavel - zonder verplichting tot aankoop - voor een duur van maximum 8 dagen, gevolgd door een schriftelijke overeenkomst wanneer de keuze definitief is.

Voor meer informatie over deze sociale verkaveling en de specifieke verkoopsvoorwaarden kan je terecht bij de dienst verkoop van wvi (tel. 050-36 71 56 / e-mail: e.vanengelandt [at] wvi.be (e[dot]vanengelandt[at]wvi[dot]be)). Gegevens over de beschikbare kavels vind je hier terug. 

Tags