18/04/2011

Bedrijfsverzamelgebouw op Tielt Noord officieel geopend

Het bedrijfsverzamelgebouw  in Lammersakker op Tielt Noord is volledig afgewerkt en de verschillende bedrijven zijn al actief in de modules. Op 13 april is het bedrijfsverzamelgebouw, in aanwezigheid van de eigenaars, officieel geopend.

Een bedrijfsverzamelgebouw is een gebouw dat uit verschillende modules bestaat die een bedrijf kan kopen. Dit in tegenstelling tot een doorgangsgebouw of een bedrijvencentrum, waar een bedrijf een module tijdelijk kan huren. Wvi heeft dit concept ontwikkeld, omdat we vastgesteld hebben dat er een sterke groei is aan kleinschalige lokale bedrijven met een eerder beperkte ruimtevraag.

Het gebouw in Tielt bestaat uit 9 modules van ongeveer 300 m², op één na zijn ze allemaal verkocht. Het is mogelijk om een verdiep van 80 m² in te bouwen, dat gebruikt kan worden voor kantoor of stapelruimte. Het is niet mogelijk om er te wonen.  De modules zijn casco verkocht. Hierdoor is een verdere afwerking of invulling mogelijk volgens de wensen van de koper. Eén module is echter volledig afgewerkt, met een ingebouwd kantoor, deze is nog te koop.  

Geïnteresseerde bedrijven kunnen contact opnemen met het infoloket van wvi (infoloket [at] wvi.be (infoloket[at]wvi[dot]be))