08/06/2016

Bedrijvenpark Waregem Transvaal uitverkocht

Met de verkoop van de laatste module van het bedrijfsverzamelgebouw aan Stad Waregem, is het bedrijvenpark Transvaal volledig uitverkocht. Transvaal is een reconversieproject waarbij een oude site van Sofinal werd omgevormd tot een aantal percelen enerzijds en een bedrijfsverzamelgebouw anderzijds.

Het bedrijventerrein omvat 10 percelen met een oppervlakte variërend van 1.300 tot 4.000 m². Volgende activiteiten hebben hier een onderdak gevonden: interieur- en totaalinrichting, timmer– en schrijnwerk, pleisterwerken, OCMW Waregem, groothandel in decoratie-artikelen, verwarming- en sanitair, toelevering van wisselstukken, opslag voor zwembadsector, verpakking en opslag koekjes en sport- en fysische revalidatie.

Er bevindt zich ook een bedrijfsverzamelgebouw onderverdeeld in modules van 370 tot 600 m². In de modules zijn een communicatiebureau en een architectenbureau gevestigd en vinden daarnaast ook de volgende activiteiten plaats: stockage oldtimers, opslag en verwerking van isolatiemateriaal, digitale printerij, groothandel van alternatieve energie-componenten, opslag en verkoop van o.a. stallingen en groendaken, en tot slot de clustering van enkele stadsdiensten.