11/02/2014

Bedrijventerrein Torhout Noord zone E officieel geopend

Op maandag 10 februari 2014 heeft wvi, samen met het stadsbestuur en de bedrijven, het nieuwe bedrijventerrein Torhout Noord zone E  onder grote belangstelling van de pers officieel geopend.

Op Torhout Noord zone E, dat in een mum van tijd uitverkocht was,  vestigen zich 20 KMO's.
6 ondernemers hebben recent hun activiteiten opgestart, anderen zijn druk bezig met de bouwwerken, waaronder ook de stad Torhout met hun nieuw recyclagepark. Nog enkele kopers leggen de laatste hand aan hun bouwplannen.

De percelen zijn gemiddeld 1 600m² groot. De eigenaars zijn bedrijven die onder meer volgende activiteiten uitoefenen: bouwwerken, dakwerken, pleisterwerken, interieurinrichting, metaalconstructie, garage en carrosserie, tuinaanleg, betegeling, productie van steunzolen, elektriciteit en verwarming, stockage, schrijnwerken en bronbemaling.

Het is wvi's tweede CO2-neutraal bedrijventerrein. Het wordt ontwikkeld met bijzondere aandacht voor duurzame energie. Wvi begeleidt de bedrijven bij het zoeken naar energiezuinige oplossingen voor hun bedrijf.

Het nieuwe gevestigde bedrijf Orthopedie Dekeyser, stelde zijn nieuw bedrijfsgebouw ter beschikking voor deze gelegenheid,  alle aanwezigen werden dan als eersten rondgeleid in hun nieuwe kantoren en atelier.