14/02/2014

Bewegwijzering op 30 wvi-bedrijventerreinen vervolledigd met inkom- en informatiezuilen

Een 40-tal bedrijventerreinen van wvi zijn uitgerust met het intern bewegwijzeringssysteem van wvi. Op vandaag zijn 30 van deze bedrijvenzones ook vervolledigd met praktische inkom- en informatiezuilen.



Het bewegwijzeringssysteem van wvi deelt het bedrijventerrein op in zones (bv. A, B, C) en subzones (bv. A1, A2, A3). Op het terrein wordt deze zonering weergegeven met wegwijzers en zoneborden en aan de ingang staat een infozuil met de aanduiding van de zones en de bedrijfsnamen. Via de website www.bisy.be zijn deze gegevens ook online toegankelijk voor het publiek.

Op enkele terreinen stond een tijdelijk bord met de aanduiding van de zones en de bedrijfsnamen. In 2013 werden deze tijdelijke borden vervangen door de definitieve versie: de analoge informatiezuil. Op grotere terreinen blijft het tijdelijk bord nog even staan tot deze door de definitieve infozuil wordt vervangen. Aan de ingang van verschillende bedrijventerreinen werd ook de inkomzuil geplaatst. Op de kleine terreinen is dit een kleine inkomzuil van 1,4 m hoog en op de grote terreinen is dit een grote inkomzuil van 6 m hoog.