17/02/2012

Bouwgrond te koop in Langemark-Poelkapelle

De verkaveling 'Vinkestraat' in Langemark-Poelkapelle is in verkoop. Deze verkaveling gerealiseerd door wvi, in samenwerking met de gemeente, is gelegen in Poelkapelle nabij de Brugseweg.

Deze verkaveling bestaat uit 7 bouwkavels, waarvan 3 bestemd voor vrijstaande bebouwing en 4 voor gekoppelde bebouwing. Op alle kavels kunnen de kopers bouwen met een aannemer naar keuze. De oppervlakte van de kavels varieert tussen 370m² en 528m² en de gemiddelde verkoopprijs bedraagt 130,- Eur/m².

Kandidaat-kopers die geïnteresseerd zijn in de aankoop van een stuk bouwgrond in deze verkaveling kunnen in eerste instantie telefonisch een optie nemen op een kavel - zonder verplichting tot aankoop - voor een duur van maximum 8 dagen, gevolgd door een schriftelijke overeenkomst wanneer de keuze definitief is.

Voor meer informatie over deze verkaveling en de verkoopsvoorwaarden kan je terecht bij de dienst verkoop van wvi, Baron Ruzettelaan 35, 8310 Brugge (tel. 050-36 71 56 / e-mail: e.vanengelandt [at] wvi.be (e[dot]vanengelandt[at]wvi[dot]be)). Het plan van de verkaveling en de gegevens over de beschikbare kavels vind je hier terug. 

 

Tags