20/12/2013

Bouwgrond te koop in verkaveling Liematestraat in Ruddervoorde

De verkoop van bouwkavels in de verkaveling Liematestraat in Oostkamp (Ruddervoorde) is van start gegaan. Deze verkaveling is gelegen nabij de Sint-Elooisstraat en niet ver van de oprit van de autosnelweg.

De verkaveling bestaat uit 3 bouwkavels bestemd voor gekoppelde bebouwing. Op alle kavels kunnen de kopers bouwen met een aannemer naar keuze. De oppervlakte van de kavels varieert tussen 372m² en 395m² en de gemiddelde verkoopprijs bedraagt 180,- Eur/m² waarin aanleg wegenis en nutsleidingen inbegrepen zijn.

Kandidaat-kopers die geïnteresseerd zijn in de aankoop van een stuk bouwgrond in deze verkaveling kunnen in eerste instantie telefonisch een optie nemen op een kavel - zonder verplichting tot aankoop - voor een duur van maximum 8 dagen, gevolgd door een schriftelijke overeenkomst wanneer de keuze definitief is.

Voor meer informatie over deze verkaveling en de verkoopsvoorwaarden kan je terecht bij de dienst verkoop van wvi (tel. 050-36 71 56 / e-mail: e.vanengelandt [at] wvi.be (e[dot]vanengelandt[at]wvi[dot]be)). Het plan van de verkaveling en de gegevens over de beschikbare kavels vind je hier terug. 

Tags