27/05/2015

Bouwgrond te koop in verkaveling Schaerdeke in Lo

WVI biedt kavels te koop aan in de verkaveling Schaerdeke te Lo. De verkaveling is opgezet rondom een prachtig speelpark dat op 12 juni feestelijk wordt geopend. Het speelpark kwam tot stand in samenwerking tussen de stad, de VLM en WVI en zal als groene long dienen, niet enkel voor de verkaveling maar voor de hele stad.

Met de variatie aan woontypes binnen het project wordt een divers publiek  aangesproken. 16 woningen zullen via IJzer en Zee verhuurd of verkocht worden aan een gemengde sociale doelgroep. Met 3 sociale kavels mikt WVI op een middensegment kopers. WVI biedt ook 17 vrije kavels te koop aan, waarvan er al 7 verkocht zijn. Daarnaast zal aannemer Catteeu 11 kwalitatieve groepswoningen bouwen en verkopen, er is al 1 verkocht.

Alle kavels en woningen hebben voldoende  parkeermogelijkheid en een ruime tuin. WVI opteert resoluut voor betaalbaar wonen, de prijzen voor de kavels liggen afhankelijk van ligging, type en oriëntatie tussen 135 en 165 euro/m².

Geïnteresseerd om een kavel aan te kopen en in Lo te komen wonen? Meer info via www.wvi.be, e.vanengelandt [at] wvi.be (e[dot]vanengelandt[at]wvi[dot]be) of 050/36 71 56



 

Tags