01/10/2014

Bouwpercelen te koop in Ledegem - Boomlandstraat

Wvi realiseert, in samenwerking met de gemeente Ledegem, een verkaveling gelegen langs de Boomlandstraat en de Sint-Pieterstraat. Momenteel worden in deze verkaveling nog 12 bouwpercelen te koop aangeboden.

De kopers kunnen zelf hun woning bouwen op deze percelen, met een architect en aannemer naar keuze. Wvi werkt niet samen met bouwfirma's of bouwpromotoren voor de verkoop van gronden en de bouw van woningen.

De oppervlakte van de nog beschikbare kavels varieert tussen 425m² en 510m² en de gemiddelde verkoopprijs voor deze kavels bedraagt 167,- EUR/m².

Wie geïnteresseerd is in de aankoop van een stuk bouwgrond in deze verkaveling kan in eerste instantie telefonisch een optie nemen op een kavel - zonder verplichting tot aankoop - voor een duur van maximum 10 dagen, gevolgd door een schriftelijke overeenkomst wanneer de keuze definitief is.

Voor meer informatie over deze verkaveling en de verkoopsvoorwaarden kan je terecht bij de dienst verkoop van wvi (tel. 050 36 71 56 / e-mail: e.vanengelandt [at] wvi.be (e[dot]vanengelandt[at]wvi[dot]be)). Gegevens over de beschikbare kavels vind je hier terug. 

 

Tags