11/04/2012

Nog kavels te koop in de verkaveling Klein Harelbeke in Izegem

In de verkaveling Klein Harelbeke in Izegem zijn nog een aantal kavels beschikbaar. De verkaveling situeert zich tussen de Dahlialaan, de Slabbaardstraat-Noord en de Meensestraat en is ideaal gelegen nabij de stadskern en op een boogscheut van de autosnelweg.

Op alle kavels kunnen de kopers bouwen met een aannemer van hun keuze. De kandidaat-koper kan in eerste instantie een optie nemen op een kavel en starten met de opmaak van een planontwerp van de woning. Binnen de vijf maanden en na goedkeuring van het planontwerp kan tot definitieve verkoop worden overgegaan. Het optiesysteem is er om de kwaliteit te bewaken en om de kopers te helpen om een bouwplan op te (laten) maken conform de stedenbouwkundige voorschriften.

Het plan van de verkaveling en de gegevens over de beschikbare kavels vind je hier terug. Voor meer informatie over deze verkaveling en de verkoopsvoorwaarden kan u eveneens terecht bij de dienst verkoop van wvi, Baron Ruzettelaan 35, 8310 Brugge (tel. 050-36 71 56 / e-mail: e.vanengelandt [at] wvi.be (e[dot]vanengelandt[at]wvi[dot]be)).

Tags