02/07/2015

Verkoop bouwgrond in verkaveling Spermalie in Sijsele vanaf januari 2016

In opdracht van de stad Damme  realiseert WVI de nieuwe verkaveling  Spermalie in Sijsele.  De verkoop van de 54 kavels in de tweede fase van deze verkaveling start in januari 2016.

In een eerste fase werden eerder al 18 vrije loten verkocht langs de Spermalieweg en de Rozendalestraat. Binnenkort zal in de tweede fase ook de bouwgrond verkocht worden langs nieuw aangelegde straten in het binnengebied tussen  de Stationsstraat, Rozendalestraat en Spermalieweg.

In deze tweede fase zullen 79 woningen gebouwd worden, waarvan 25  door de woonmaatschappij Vivendo.  Op de 54 kavels in eigendom van de stad kunnen de kopers bouwen met een architect en aannemer naar keuze.  De oppervlakte van de beschikbare kavels varieert tussen  224 m² en 456 m². 
De gronden worden te koop aangeboden in januari  2016.

Geïnteresseerden in de aankoop van een lot bouwgrond kunnen zich nu al inschrijven bij WVI.  Zij komen dan op de lijst met kandidaat-kopers terecht en worden verwittigd wanneer de verkoop van start gaat. 

Voor meer informatie over deze verkaveling en de verkoopsvoorwaarden kunt u terecht bij de dienst verkoop van WVI (T 050 36 71 56 of e.vanengelandt [at] wvi.be (e[dot]vanengelandt[at]wvi[dot]be)).

Tags