20/02/2014

Wvi verkoopt percelen voor bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerreinen Ter Eike en De Rootputten in Staden

Wvi plaatst een projectzone voor de ontwikkeling en verkoop van een bedrijfsverzamelgebouw op het bedrijventerrein Ter Eike en een op het bedrijventerrein De Rootputten in Staden in de markt. Dit gebeurt volgens opbod met de huidige verkoopprijs als minimum instelprijs.

Het betreft een oproep naar projectontwikkelaars om op het perceel op Ter Eike een bedrijfsverzamelgebouw met +/- 6 casco modules van 200m² tot 300m² te realiseren en op het perceel op De Rootputten betreft het de bouw van een bedrijfsverzamelgebouw  met +/- 8 casco modules van 200m² tot 400m², beide gebouwen met voorzieningen voor het inrichten van een kantoorruimte en met minimum 2 parkeerplaatsen per module.

De algemene wvi-verkoopvoorwaarden en een aantal randvoorwaarden inzake architecturale beeldkwaliteit worden als uitgangspunten meegegeven.

Voor meer info omtrent de procedure en de verkoopvoorwaarden van beide percelen kan u terecht bij volgende contactpersonen: 
- wvi, Kelly Verstraete : 050 36 71 71, k.verstraete [at] wvi.be (k[dot]verstraete[at]wvi[dot]be)
- gemeente Staden, Wouter Tyberghien : 051 70 82 01, wouter.tyberghien [at] staden.be (wouter[dot]tyberghien[at]staden[dot]be)