Alle

EVENT | See2Do! ervaringsuitwisselingsdag 17.5.2018

Jouw mening en ervaring telt. De See2Do! part­ners organiseren op 17-05-2018 een ervaringsuitwisselingsdag voor overheden, bedrijven, intercommunales, kennisinstellingen over hoe je ondernemers actief kan betrekken bij renovatiebegeleiding en hoe overheden bur­gers prikkelen eens ze zich ervan bewust zijn dat hun woning een energierenovatie kan gebruiken.

The sewing Loft opent innovatief naaiatelier in voormalige kazerne Lissewege

Naaien is weer helemaal terug van weggeweest. Onderneemster Magali Tourain blinkt uit in ‘out-of the-box’ denken.

Verkoop bouwkavels in woonproject Elzenbosselke in Beernem gestart

WVI realiseert, in samenwerking met de gemeente Beernem de verkaveling Elzenbosselke (Bloemendale fase 1) in Beernem. Deze verkaveling is gelegen tussen de Parkstraat en de Bloemendalestraat en bestaat uit 10 vrije bouwkavels bestemd voor halfopen bebouwing.

Infrastructuurwerken bedrijvenzone Roeselaarseweg in Torhout gestart

Met de start van de infrastructuurwerken gaven eerste schepen Lieselotte Denolf, schepen Rita Dewulf, Geert Sanders (WVI) en  West-Vlaams gedeputeerde Bart Naeyaert vandaag het startschot voor de aanleg van de bedrijvenzone Roeselaarseweg. Langs de N32 in Torhout ontwikkelt WVI in samenwerking met de stad extra ruimte om te ondernemen voor zowel lokale als regionale bedrijven.

EVENT | Samen naar een regio vol Smart Cities – 23 april 2018

RESOC Noord-West-Vlaanderen nodigt u uit voor de vierde RESOC XL: Samen naar een regio vol Smart Cities! Van 7 t.e.m. 9 mei wordt in Silicon Valley de “Smart Cities Week” georganiseerd. Daar hadden we jullie graag voor uitgenodigd, maar alle vluchten naar San Francisco zijn helaas volgeboekt :)

Eerste verkoop op bedrijventerrein Monnikenhoek in Veurne is een feit

Het bedrijf ASC-Service uit Veurne mag zich de trotste eigenaar noemen van een eerste perceel op het bedrijventerrein Monnikenhoek in Veurne. In 2005 startte West-Vlaams ondernemer Kristof Schiettekatte zijn bedrijf dat in automatisering en beveiliging doet. Ruim 10 jaar later maakt hij de overstap naar een gloednieuwe stek op een zichtlocatie. 

Verkoop woonproject Ter Beke in centrum Ruiselede van start

WVI realiseert, in samenwerking met de gemeente Ruiselede, de nieuwe woonverkaveling Ter Beke, gelegen pal in de dorpskern met alle voorzieningen op wandelafstand.

Inwoners Oostkamp tonen grote interesse in gevelscan

Begin januari is de ‘thermocar’ van WVI uitgereden om de gevels van meer dan 300 woningen in Oostkamp te scannen op energieverliezen. Gisterenavond werden de resultaten tijdens een gesmaakte infoavond voorgesteld aan de bewoners van de geselecteerde straten.

VACATURE | WVI zkt. Verantwoordelijke Smart City

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Om onze smart city-strategie vorm te geven en concrete smart city-projecten te initiëren, is WVI op zoek naar een Verantwoordelijke Smart City. Technologie en data zijn op vandaag belangrijke middelen om uitdagingen op vlak van mobiliteit, veiligheid, e-services, sociale cohesie, enz.

Athena Graphics etaleert zijn ambities met uitbreiding

Familiebedrijf Athena Graphics breidt zijn onderneming opnieuw uit met de aankoop van het aangrenzende perceel op het WVI-bedrijventerrein Beveren-Wijnendale in Roeselare. “We stoppen onze ambities niet onder stoelen of banken: wij willen groeien”, zegt gedelegeerd bestuurder Ignace Cosaert. “De directe nabijheid van de R32, de ringweg rond Roeselare, speelt in ons voordeel.”

Abonneren op Alle