Ondernemen

Sluit jouw bedrijf aan op de zon: investeer vandaag, betaal morgen minder

Via het Europees project BISEPS genieten ondernemers uit Roeselare en Lichtervelde dankzij WVI van GRATIS begeleiding op maat bij het plaatsen van zonnepanelen. Profiteer nu van dit tijdelijk aanbod!

Stad Izegem onderzoekt mogelijkheden voor vrachtwagenparking

Stad Izegem heeft twee bedrijventerreinen, Izegem-Noord en Izegem-Zuid, die beheerd worden door WVI. Beide zones genieten van een uitstekende strategische ligging, maar kampen met een parkeerproblematiek van vrachtwagens in en rond de bedrijventerreinen.

Uitbreiding bedrijventerrein Ieperleekanaal in snel tempo uitverkocht

Met de ondertekening van de akte werd het laatste perceel grond op het bedrijventerrein Ieperleekanaal - uitbreiding Pilkem verkocht. Langs de Sint-Krispijnstraat werd in 2016 nog negen hectare extra ruimte voorzien voor 7 regionale bedrijven. 

Laatste kavel bedrijventerrein Flandria in Wingene verkocht

Het lokaal bedrijventerrein Flandria in Wingene is nu ook officieel uitverkocht. Met de ondertekening van de akte mag Delecsol bvba zich trotse eigenaar noemen van het laatste perceel grond op het bijna 7 hectare groot bedrijventerrein dat eind september nog feestelijk werd ingehuldigd.

Cras Woodgroup breidt uit op bedrijventerrein Plassendale III in Oostende

Cras Woodgroup, met hoofdzetel te Waregem,  breidt uit op industriezone Plassendale III in Oostende. De wortels van het familiebedrijf gaan reeds terug tot 1878, zodat de houtgroep zich dit jaar mag opmaken voor zijn 140 jarig bestaan. Momenteel staat met CEO Frédéric Cras de vierde generatie van de familie aan het roer.

2 regionale tuinders weerhouden voor glastuinbouwcluster in Roeselare

Uniek aanbod voor serrebedrijven

WVI zoekt projectontwikkelaar voor realisatie bedrijvenpark

WVI is op zoek naar een projectontwikkelaar voor de realisatie van een bedrijvenpark in Blankenberge dat plaats zal bieden aan één of meerdere bedrijfsverzamelgebouwen met verschillende types van modules - vloeroppervlaktes die variëren tussen 100 en 600 m².

Uitbreiding bedrijventerrein Vierschaere in Ledegem uitverkocht

De uitbreiding van het  bedrijventerrein Vierschaere in Ledegem is volledig uitverkocht. De vraag naar betaalbare ruimte voor bedrijven is groot in de regio. Het laatste beschikbare perceel werd deze week verkocht aan Debraco Interieur uit Wijtschate, gespecialiseerd in binnenhuisinrichting.

Houtspecialist Woodproject investeert in nieuwbouw op bedrijventerrein Menen Oost

De broers Vankeirsbilck, drijvende kracht achter houtspecialist Woodproject, hebben grootse plannen. Met een hedendaags ogende architectuur willen ze vanaf september 2018 uitpakken op het bedrijventerrein Menen Oost. De gebouwen combineren zowel kantoor, atelier als showroom vlakbij de belangrijkste invalswegen N32-A19.

Unieke autohandelszone Minerva in Izegem clustert slim

De autohandelszone Minerva in Izegem werd vandaag officieel ingehuldigd bij gastbedrijf Garage Dochy. Het waren burgemeester Bert Maertens en algemeen directeur van WVI Geert Sanders die het symbolische lintje kwamen knippen. De gunstige commerciële ligging waar autobedrijven nog kunnen uitpakken met een showroom is een grote troef.

Abonneren op Ondernemen