Wonen

Denkcafé voor Kwartier 51 in Sijsele

Op maandag 25 juni 2018 kwam een aantal inwoners, ondernemers, start-ups, creatievelingen en sportievelingen bijeen op de terreinen van de kazerne in Sijsele. De site van Kwartier 51 wordt ook wel de Wijk van de Toekomst genoemd.

Woonproject Steenbakker in Gistel feestelijk geopend

Op zaterdag 23 juni 2018 werd in Gistel de woonwijk Steenbakker feestelijk ingehuldigd.

Oeverzwaluwen strijken opnieuw neer op de suikerfabrieksite in Veurne
Ook dit jaar, iets later dan gewoonlijk, zijn er terug een tiental oeverzwaluwen gespot op de suikerfabrieksite in Veurne.
Infrastructuurwerken op bedrijventerrein Middelpolder in Middelkerke gestart

Met de start van de infrastructuurwerken gaven burgemeester Janna Rommel-Opstaele en algemeen directeur van WVI, Geert Sanders vandaag het startschot voor de aanleg van het nieuwe bedrijventerrein Middelpolder, aansluitend bij het bedrijventerrein de Kalkaert.

Schapen op de Suikerfabrieksite in Veurne

Sinds vorige week lopen er schapen rond in bepaalde delen van het woon -en natuurgebied van de suikerfabrieksite in Veurne.
WVI zet deze schapen in voor het afgrazen van de begroeiing in afwachting van verdere werkzaamheden.

Start infrastructuurwerken Olmenlaan Lichtervelde

Met de start van de infrastructuurwerken gaven burgemeester Ria Beeusaert-Pattyn, schepen voor ruimtelijke ordening  Els Kindt en algemeen directeur van WVI, Geert Sanders vandaag het startschot voor de aanleg van de nieuwe woonzone aan de Olmenlaan.

Verkoop bouwkavels in woonproject Elzenbosselke in Beernem gestart

WVI realiseert, in samenwerking met de gemeente Beernem de verkaveling Elzenbosselke (Bloemendale fase 1) in Beernem. Deze verkaveling is gelegen tussen de Parkstraat en de Bloemendalestraat en bestaat uit 10 vrije bouwkavels bestemd voor halfopen bebouwing.

Verkoop woonproject Ter Beke in centrum Ruiselede van start

WVI realiseert, in samenwerking met de gemeente Ruiselede, de nieuwe woonverkaveling Ter Beke, gelegen pal in de dorpskern met alle voorzieningen op wandelafstand.

Bellerochelaan creëert extra woongelegenheid in hartje Oudenburg

Met de start van de infrastructuurwerken gaven burgemeester Ignace Dereeper, Geert Sanders (WVI) en Eric De Keyser (De Mandel) het officiële startschot voor een nieuw woonproject langs de Ettelgemsestraat in Oudenburg. Deze nieuwe verkaveling met zowel sociale huurwoningen en sociale kavels, maar ook koopwoningen heeft een oppervlakte van bijna 3 hectare.

Verkoop woonproject Sint-Laurentiusstraat nabij centrum Klerken van start

WVI realiseert, in samenwerking met de gemeente Houthulst en bouwmaatschappij De Mandel, de nieuwe verkaveling Sint-Laurentiusstraat, op wandelafstand van het centrum van Klerken. Het rustig gelegen woonproject biedt plaats aan 16 gezinnen.

Abonneren op Wonen