17 extra units op bedrijventerrein De Briekhoek in Moorslede

17 extra units op bedrijventerrein De Briekhoek in Moorslede
30.11.17
Vandaag werd het laatste perceel op de nieuwe ambachtelijk zone De Briekhoek voorgesteld als bedrijfsverzamelgebouw. Door de grote interesse van lokale ondernemers is de uitbreiding van het bedrijventerrein langs de Tuimelarestraat volledig uitverkocht, maar bedrijven met een kleine ruimtevraag kunnen binnenkort terecht in één van de 17 units van het bedrijfsverzamelgebouw Ten Briek. Projectontwikkelaar Futurn staat in voor de realisatie van het sluitstuk van het bedrijventerrein De Briekhoek.
 
WVI ontwikkelde voor de gemeente Moorslede in totaal ruim 5 hectare verkoopbare bouwgrond waarbij gestreefd werd naar een betaalbaar aanbod voor lokale bedrijven en starters om zich verder te ontwikkelen binnen de eigen gemeente. Met succes, want van de 18 bedrijven die een perceel op het terrein kochten, zijn er maar liefst 16 afkomstig uit Moorslede. 
 
Het bedrijventerrein De Briekhoek was in no-time uitverkocht, maar om in te spelen op de vraag naar kleine oppervlaktes beslisten de gemeente en WVI om het laatste beschikbare perceel aan te wenden voor de realisatie van een bedrijfsverzamelgebouw. Een bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit afzonderlijke units, waarvan bedrijven er één of meerdere kunnen aankopen.
 
Er werd via een wedstrijdformule een oproep gelanceerd naar projectontwikkelaars om zich kandidaat te stellen voor de realisatie van het bedrijfsverzamelgebouw. Uit de diverse kandidaturen werd uiteindelijk gekozen voor het voorstel van Futurn. Futurn is er uitstekend in geslaagd om kwaliteit en betaalbaarheid te combineren. Het project van Futurn bestaat uit 17 units, variërend van 120 tot 270 m². Zo gaat het ontwerp efficiënt om met de beschikbare ruimte en kent  het een zeer aantrekkelijke architectuur. 
 
Het bedrijfsverzamelgebouw Ten Briek is bijna volledig uitverkocht, maar snelle beslissers kunnen terecht bij www.futurn.com.